In het Atelier, geef ik naast leuke workshops ook creatieve coaching sessies. Die sessies geef ik tegenwoordig Online, die je ook eventueel als cadeau aan iemand kan geven.

Want in deze tijd, wat voor velen van ons een moeilijke en eenzame periode is, wil ik graag iets doen, dat helpt, enige verlichting schenkt en moed geeft.

Tijdens deze openhartige en verbindende sessies, maak ik verschillende bijenwas schilderijen, die het onderwerp, het gevoel of de sfeer van het gesprek weergeven. Naderhand stuur ik de schilderingen per post op. Zo ontstaat er iets moois en tastbaars als herinnering aan het gesprek.

Het onderwerp tijdens zo een online ontmoeting staat altijd open en is heel veelzijdig .. Je kan je verhaal, je gevoelens delen met mij en dat beeld ik dus ook uit via een bijenwas schilderij.
Maar we kunnen ook “gewoon” praten .. Ik luister naar jou, terwijl ik schilder en creëer. Ik geef je aandacht en ook ruimte om er te zijn, met alles wat er is.

En omdat ik geloof en zeer belangrijk vind, dat coaching en begeleiding voor iedereen beschikbaar moet zijn, en dat ook moet blijven (vooral nu!), hanteer ik tijdens deze lastige periode een veel lager uurtarief.

Voor €15 (+ €3,84 verzendkosten) kan je een uur durende online sessie boeken en na ons gesprek ontvan je dus ook de schilderijen die persoonlijk voor jou gemaakt zijn ...

In deze tijd, wanneer we elkaar vaak niet vast kunnen pakken, is juist heel belangrijk, dat we elkaar niet los laten en gaan steunen!

Ik luister naar jou!

Warme groeten,

Zsuzsi