Recensies

Hier zijn slechts enkele opmerkingen die deelnemers over de workshops geven.

 • account_circle
  Wat was het leuk om samen met mijn moeder langs te komen bij Zsuzsi. Zij neemt alle tijd en leert je in stilte samen te werken. Samen een schilderij maken met mijn moeder in stilte.. best lastig! Na het in stilte samenwerken geeft Zsuzsi een samenvatting van wat zij ziet in de band, in dit geval tussen mij en mijn moeder. Klopt helemaal! Super bedankt! Inmiddels staat het bijenwas gemaakte schilderij in de kast.
  Anouk
 • account_circle
  Het is een super leuke workshop!
  Erg leuk om dit te doen!
  Simone
 • account_circle
  Een paar weken geleden bood je spontaan aan om naar mij toe te komen, zodat ik kennis kon maken en kon "spelen" met bijenwas. Ik ben redelijk creatief, dus was super nieuwsgierig hiernaar. Maar het viel nog niet mee, maar jij gaf mij alle tijd en materialen. Uiteindelijk na een uur had ik een beetje de slag te pakken en begon het ergens op te lijken. Ik vond het heel erg leuk om te doen, en zeker onder jou lieve supervisie. Ik hoop dat er meer mensen hiermee en met jou kennis mogen maken, want het is heerlijk rustgevend om te doen <3
  Murel
 • account_circle
  Best painting workshop I’ve ever been to. Although at the beginning of the session I was insecure in my movements, and kind of half-hearted as well, I was guided and supported by Zsuzsi in an amazing way. This is a great way of self-expression, I can highly recommend it.
  Annamaria
 • account_circle
  Wat een goed idee om de workshop met een meditatie te beginnen. Het werken met de bijenwas was helemaal nieuw voor mij en het voelde behoorlijk onwennig. Zsuzsi stelde me erg op mijn gemak en stimuleerde me om gewoon eens te experimenteren. Zo kon ik zien wat wel en niet zo goed werkt. Uiteindelijk ging ik naar huis met een prachtig en symbolisch 'kunstwerk'. Het overtrof mijn verwachtingen! Ik kan het iedereen aanraden om eens uit te proberen. Zsuzsi is geweldig!
  Claudia

English

Nederlands